Post by grosirchsaldustgual on Feb 18, 2022 9:51:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Soccer Super Star ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Soccer Super Star IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód végtelen arany ▞▞▞
▞▞▞ Soccer Super Star 2022 version ▞▞▞
Szeretem!! KELL arra a képességre, hogy videót mentsek ki néhány célomról.
A játék nagyon szórakoztató, de olyan jó lenne, ha az évszakok befejezése után hozzáadna egy módot egy egész játék lejátszásához
Soccer Super Star Sport uts
Szórakoztató, de túl sok reklám. Sokat ragad is
Soccer Super Star ספורט vnn
Kezdetben megpróbálják megmutatni, milyen jó a játék, majd minden meccs után tolakodó reklámokat kell nézni.
Imádom. Vicces hogy valakinek az a baja a játékkal, hogy nem kap mást. Nem mindegy? XD (ajánlom akik imádják a focis játékokat 🥰)
Ez a játék összességében jó, de javítsd ki a passzrendszert, amikor passzolok, a játékos egyszerűen elhagyja, vagy megpróbálja odaadni a másik csapatjátékosnak, úgyhogy javítsd ki
Ez a játék nagyon jó, mert reklám nélküli és érdekes is
Meglepően tisztességes, egy egész délutánt vesztettem, amikor először telepítettem. Csak 3 fő kritika: 1) újra kell indítanod egy teljes pályát (legfeljebb 3 különálló feladatot), ha közülük csak 1 sikertelen, ami kiábrándító (a fő ok, amiért abbahagytam) 2) a játszható területek gyakran korlátozott, korlátozza, hogy hol lehet megjátszani a labdát 3) nem olyan mély, mint lehetne, a haladás nem ér mást, mint egy új frizurát, csizmát stb (minden kozmetikai extra, nincs növelnivaló játékos statisztika)
Jó ez a játék (tipp:ha kikapcsolod a netet akkor nincsenek reklámok)😜
Nagyon jó játék, de annyi kiegészítés, kérlek próbáld meg csökkenteni a T H I S G A M E SOKKAL JOBB, MINT MÁS JÁTÉK
A játék jó és könnyen játszható, de bajnoki tabellával és online kihívásokkal kell kiegészítenie
A játékmenet nagyon szórakoztató volt, de ahogy itt mások is mondták, nincs hatással a játék kimenetelére. Szeretném, ha ez a játék lehetővé tenné az egész játékot, még ha csak támadásban is. A HIRDETÉSEKET is. Kikapcsoltam a wifit és még mindig minden gól vagy kihagyott passz után kaptam egy hirdetést. Megértem, hogy az FTP-játékok így keresnek elég pénzt a folytatáshoz, de ez nagyon hamar unalmassá válik. Sajnos eltávolítva.
Reklámjáték. Eltávolítás.
Szeretem a futballjátékot, ez olyan csodálatos játék, mert megtanulok futballozni, ezért köszönöm a focit
Nagyszerű grafika és könnyű játszani
A játék automatikusan leáll 1 szezon után. Nem engedsz többet játszani! Hülye.
A játék szép kicsit túl sok reklám van egy gól után. Ez a játék nagy problémája
Addiktív, de túl sok hozzátesz
Sok rossz hirdetés
Little Big Snake Опуштене wvw
Ez egy nagyszerű játék, de olyan játékosnak kell lennie, aki gyorsabb, mint a többi játékos
Szörnyű élmény, a játék nagyszerű, de a reklámok mindenhol tönkreteszik az élményt
Game nya jelek. Terlalu banyak iklan. Sekarang juga suka leg atau lambat dan bergerak. – ajánlotta Tidak. (Nagyon rossz a játék. Túl sok a hirdetés. A játék lelassult. A játékhoz minden alkalommal újra kell indítani. Nem ajánlott.)
Soccer Super Star Sportspel gfqj
4 szilárd csillagot adok neki, egy ponthős klón a frusztráló egészségügyi rendszer nélkül, ami azt jelenti, hogy sokkal többet játszhatsz! A játékmenet, a játékos mesterséges intelligencia és a látvány nem olyan jó! És sokkal könnyebb!! De összességében úgy működik, ahogy van. Az egyik dolog, amin sokat javít, hogy a játék akkor folytatódik, ha a csapatunk egy vágás után labdát szerez. Egy másik nagyszerű dolog, hogy semmit sem kell vásárolni bent! És főleg a visszajátszási kihagyásokhoz járul hozzá. Az a gk, hogy nem OP, valójában pihentetőbb, és többet játszunk. Megéri!
Nagyon unalmas ez a játék. Ez nagyon rossz
Nagyon jó, hogy nem kell energiát töltenem, mint más szemétjátékoknál. Játszhatok, ameddig csak akarok. A játékmenet is nagyon jó. jó lenne, ha a fejlesztő eltávolítaná a sztárok útvonalát, és helyette egy fordulót helyezne el, hogy a játékosok láthassák csapataik előrejutását a bajnokságban, és a meccs teljesítményének megfelelően sztárokat adhassanak.
Nagyon nem jó a játék. Nem ajánlom senkinek!!
Szép játék, de nagyon korlátozott. Bármit is tesz, nem változtathatja meg a játék kimenetelét. Továbbá... Túl sok hirdetés... Nagyon lemeríti az akkumulátort
Túl sok reklám
sok hirdetés
Nem tetszik, mert egy adott úton halad végig a játékot. Nincs benne semmi élvezet. Nem lehet benne kikapni, és lényegében mindig csak kettő csapat közül lehet választani... Szinte semmi értelme sincs a teljesítményednek...
Nem tudom, hogy ti valóban tudjátok-e egy kicsit mesterségesebbé tenni a játékot. Tudom, hogy valószínűleg befecskendeztétek egy kis mesterséges intelligenciát, ami nagyon klassz, de nagyon szerettem volna tudni, hogy a csapatok inkább olyan színt vásárolnak-e, mint én. A Chelsea FC miért nem kaphatta meg a csapataink címerét. Úgy értem, játszottam a Liverpoollal és játszom a Manchester Cityvel, de nem Manchester Citynek hívják őket, hanem Manchester kéknek vagy bármi másnak, nem tudom, hogy tudtok-e. valójában úgy fogalmaznak, mint a csapat valódi nevei
Jó játék, de a hirdetései nagyon rosszak... Távolítsa el a hirdetéseket
10 másodperc az egyik szakasz befejezésére és 30 másodperc a hirdetésre minden szakaszban? Viccelsz?
Aki ezzel játszik az dögöljön meg
Soccer Super Star Sport nxv
Túl sok hirdetés!!!! Nem egy élvezetes Expericne az összes hirdetéssel
A grafika szép és hangzik, a csapatokat valahogy igazi csapatnak nevezik, de sok hirdetés, egyáltalán nem lehet élvezni a játékot, csalódott vagyok és azonnal eltávolítva
Unalmas
Több hirdetés, mint játék
Légy futball szupersztár, miközben eléred a csúcsot! Játssz a vadonatúj Soccer Super Star futballjátékkal, és élvezd az őrülten valódi, ultragyors és magával ragadó futballélményt! Szereted az akciós arcade focit, de nincs időd gyakorolni? Az új Soccer Super Star nagyon könnyen megtanulható játékvezérlői lehetővé teszik a szórakozás ugrásszerű beindítását. Csak pöccintse végig az ujját a képernyőn, hogy rúgja a labdát és szerezzen gólt! Könnyen hangzik, igaz? Rossz. Ahogy haladsz a játékban, egyre több a lövések száma
Eh. Grafikája jobb, mint fő versenytársa, és ahelyett, hogy 24 órát kellene várni a játékra, nincs korlát, amíg minden egyes rúgásnál kibír 5-8 másodperces reklámokat. Túl sok hirdetéskészítő.
Szar ez a játék. Túl sok hirdetés. Inkább játssz a Score Hero-val, nincsenek hirdetések, és több joguk van, mint ennek a hamis játéknak
A Jó játékok közöttvan!
Körülbelül egy órán keresztül szórakozik, majd unalmassá válik az AF. 1. Mi értelme ennek a játéknak? NINCS Csak játékról meccsre – nyersz, veszítesz... nincs irányítás felette, és ez irreleváns. 2. HIRDETÉS UTÁN HIRDETÉS HIRDETÉS UTÁN 3. Van benne potenciál, de rettenetesen rutin, nincs előrelépés, karakterfejlődés, bármilyen csapatban is játszol, teljesen irreleváns, a pontszámok irrelevánsak és a játékmeneted nem befolyásolja. 2 csillagot adsz, mert a mechanika jó és jól szórakoztam
A játék a legjobb, és más focijátékok is jók, ezeken túl sok reklám lehet, azon kívül, hogy jó