Post by grosirchsaldustgual on Feb 18, 2022 10:03:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sand Balls - Puzzle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sand Balls - Puzzle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hackovat mince ▞▞▞
▞▞▞ Sand Balls - Puzzle Game 2022 version ▞▞▞
Samá reklama.
Toto je super hra, jsem rád, že se mi ta hra líbí
Je to dobrá hra ale když mám mít nové auto tak se musím podívat na reklamu 🙁☹️
Hra je to celkem zábavná, ale přehnaně moc reklam!! Více koukáte na reklamy než hrajete hru!
Sand Balls - Игра головоломка Головоломки nmy
Je to super hra ale nehapu proc to neni urcene pro deti A ti co si stezuou na reklamy tak si vypni wifi
Po 3. Kole tutoriálu to chce hodnocení.. Takže hodnotím, že do 3.kola dobrý a teď to bude chtít spoustu peněz nebo koukat na hromadu peněz. Za mě hovadina
Na zabavení je to jako dobrý ale jinak je to taková nudná hra
Hra je návyková a zábavná, ale bohužel ji odmítám hrát, cca 80 % času stráveného u hry člověk kouká na reklamy, které nejdou přeskočit. Chápu, že je třeba nějak vydělávat, ale koukat na 30 sekundovou reklamu po každém levelu, který trvá 10 vteřin je prostě strašný.
Samá reklama,kterou nelze vypnout a musím se hra zavřít a opět otevřít!!!!!!
Je to i dobrá hra i nedobrá
Velmi dobrá hra, ale reklam je příliš mnoho
Sand Balls - Puzzle Game ধাঁধা wbbi
Hra je dobrá, ale už nemohu hrát logický režim hry.
Návyková hra, určitě! Platit spoustu peněz za hru „bez přidání“ nemá cenu. Stále musíte sledovat reklamy, abyste získali určité věci a dokonce i nějaké vyšší úrovně nebo extra diamanty. Možná jedna a hotová platba ... pak by to stálo za to. Opakovaná týdenní platba za hraní této hry za to nestojí. Také jsem přes 1000 úrovní s 225 000+ v diamantech a nezbývá mi nic, za co bych je mohl utratit. Mělo vzniknout nové město „brzy“, ale rozhodně ne dost brzy.
Kvůli reklamám se to nedá hrát.
Občasné bugy a opakující se lvly
Nezahrál jsem si jedinou hru,protože první co se tu řeší jak budeš platit po zkušební době...Doslova řeší peníze,když si nemáš možnost ani vyzkoušet...
Moc reklam a dlouho se čeká
Tu a tu hru rád hraji, ale teď, když si jdu zahrát svou hru, nedovolí mi to jediné, co mám, je černá obrazovka.
Stáhnout Ball Sort - Color Puzzle Game APK 6.0.5 - nejnovější verze
Balls sand to je velmi snadná hra 🙂
To není hra, ale pouze samé reklamy. Po každém odehraném kole reklamě. Proste nonstop
Pocket Mortys 시뮬레이션 jed
Je to super můžeš tam jezdit s kuličkami a nevadí mi že nějaký stratim a přeji vám hodně štěstí....
Bezplatná aplikace je kompatibilní se systémy iOS 8.1 a Android 4.4 a jejich ... Puzzle game STACKING : 16 differently coloured small rods and 16 cones made
Hra mě baví ale nechápu proč to není určeno pro děti a kdo si stěžuje na reklamu tak ať si zapojení k internetu 😂😂😂😂😂😂
Breathe deep, clear your mind, and unwind with this ultra-relaxing and endlessly enjoyable puzzle game guaranteed to relieve stress,
Po několika kolech se kola opakují 😞
Sand Balls - Puzzle Game Jumboq gofz
Oddechovka s mrakem reklam a žádným dalším vývojem,postupem...nenadchne,neurazí
Baví mě tahle hra😊. Je super a stáhněte si ji 👍
Čekám na tu chvíli, že musíte být VIP, abyste mohli hrát obyčejnou úroveň, sbírané diamody jsou k ničemu, neexistuje způsob, jak se z Vip nabídky dostat. Nové funkce jsou pouze placené. Tolik reklam pro nic!
Samá reklama a bez zaplacení jen základní kolo. Bohužel minimální hodnocení nabízí jednu hvězdu. Za mě nula.
nejhorší hra všech dob ...... spousta reklam ..... telefon se znovu zasekává n znovu
Sand Balls - Puzzle Game Älypelit tkhv
Návykové, ale žádná výzva. Líbí se mi tato hra, je to dobrý žrout času, ale úrovně se opakují stále dokola. Jsem na úrovni 354, nebudou těžší. Na konci každé úrovně sbíráte drahokamy – za co? Není na co je použít. Sbírání bonusů jen přidává další drahokamy. Znovu, k čemu? Nemůžete přejít a předělat úroveň, ale stejně na tom nezáleží, protože drahokamy nemůžete za nic vyměnit. Upgrade auta taky nic neřeší. Dejte těžší úrovně a já dám 5 hvězdiček
Tuto hru bych ohodnotil pěti hvězdičkami nebo možná i čtyřmi, kdyby tam nebylo tolik reklam!!! Nemohu se dostat přes jednu úroveň, aniž bych viděl reklamu. Chcete dárek?AD! Chcete své auto? INZERÁT! Chcete přejít na další úroveň? REKLAMA, REKLAMA, PŘIDAT!!!! Jde mi o to, že reklam je příliš mnoho a je to otravné. Prosím opravte to!!!!
Hra samotná je docela slušná, problém mám s vip předplatným a potřebou dát této hře úplný přístup ke všem osobním údajům, když u takové hry není potřeba dolování informací. VIP účtuje hráčům 5,99 $ ZA TÝDEN, takže 24,99 $ měsíčně! Objeví se k odběru, jakmile se dotknete obrazovky na některých úrovních, takže je velmi obtížné se tomu vyhnout. Při hraní této hry jsem si užil spoustu zábavy, ale kvůli všem osobním informacím a podvodům s penězi ne děkuji.
CASUAL. SAND BALLS. PUZZLE. Assassin's Creed Rebellion. ROL. Parkour Race - Freerun Game. DEPORTES. Left to Survive. ACCION. HEAD BALL 2. DEPORTES.
tato hra je úžasná, i když se stále objevují reklamy, je to dobrá hra na uklidnění, když se zlobíš, a Peter, pokud nechceš reklamy, stačí je procházet, nemusíš platit, jen se bav